Othersta
  1. Homepage
  2. @camillapihlno
CAMILLA PIHL (@camillapihlno) Instagram Profile Photo

camillapihlno

CAMILLA PIHL

Founder of @camillapihlcosmetics Clothing line @camillapihlwear Founder @camillapihl.no.magazine Yarn @knitcamillapihl

https://www.camillapihl.no/

camilla@camillapihl.no

Posts by date

Most used hashtags

Most used words in caption

Avg Like Count: 1.24K

CAMILLA PIHL (@camillapihlno) Instagram photos and videos

List of Instagram medias taken by CAMILLA PIHL (@camillapihlno)

5 september slippes høst og vinterkolkeksjonen til @camillapihlwear og jeg gleder meg så sjuuuukt mye til å vise dere alle plaggene! Så stolt av denne kolleksjonen! ✨ .

Annonse Er huden tørr etter sommeren? Akkurat nå er det 3 for 2 på alle ansiktsmasker fra @camillapihlcosmetics ✨ . Hvor perfekt er det ikke med hjemmespa på regnfulle dager! I love it!❤️ . Tilbudet gjelder i alle Vita butikker i hele landet og på @vita_no Frem til 1 september! . @camillapihlcosmetics

Visste du at det er den store internasjonale müslidagen i dag! 🍓🥄På @camillapihl.no.magazine har vi samlet våre beste musli og granola oppskrifter med blant oppskriften på min glutenfrie musli med chia. Link i bio 🍓 .

I dag var en sånn dag da alt ble feil, en sånn dag hvor jeg ikke hadde lyst til å gå ut og gjøre noen ting. Også ble dagen plutselig litt ekstra fin! ❤️ . Takket være @camillapihl.no.magazine gjengen og de fine folkene som kom på Afternoon Tea i dag! . Takk! ❤️ Så heldig som har så fine folk rundt meg!

Oslo, Norway

Jeg er som de fleste andre alt for mye på telefonen i løpet av en dag, men det er ikke bare tull jeg bruker den til. Jeg googler og kommer over mye gøy, og de beste tingene jeg elsker akkurat nå har jeg delt på www.camillapihl.no. Jeg vet det er litt kjedelig å klikke seg videre fra instagram og over til en ny side og har derfor lagt linken i bio så det blir litt lettere. Håper du blir inspirert av mine TOPP 5 ting jeg har googlet denne uken! . Og helg!

annonse Er det ett magasin som har fulgt meg fast gjennom livet så er det ELLE! @ellenorge . Og jeg elsker at det ligger et magasin i postkassen som en hyggelig overraskelse blant alle regninger. . Gi deg selv eller en venninne en liten overraskelse i hverdagen! 3 utgaver av ELLE direkte hjem i postkassa til kun 149,- . Vipps til 141060 – ELLE NORGE (skriv din adresse i meldingsfeltet eller adressen til en heldige venn som får utgavene tilsendt)

Ord jeg liker akkurat nå✨ . In religion they call it Spirit, in science they call it energy. In the streets they call it vibes. All I'm saying is trust it!

Oslo, Norway

annonse Noen dager er en skinny jeans og en hvit t-shirt det eneste riktige! Og @bikbok har laget en ny modell som er peach perfect 🍑 . Favorittene akkurat nå, Peachy High jeans sitter perfekt over baken, i livet og har masse stretch! . Akkurat en sånn jeans man alltid har brukt for i garderoben. .

Elsker det fine morgenlyset på kontoret! ✨

Så hyggelig å møte hele @camillapihl.no.magazine redaksjonen igjen etter sommeren! ❤️ Tenk at det som startet som en blogg for nesten 15 år siden nå er en arbeidsplass for alle disse fantastiske fine kvinnene ( sveip til høyre for å se hele gjengen! ) . Så dette er nettmagasinet www.camillapihl.no kvinnene med redaksjon og markedsavdeling! . Er så stolt av utviklingen og dere alle! ❤️

Cortijo de Cortes

Tror rett og slett jeg må skifte navn til hestehviskeren, eller Camilla the Horse Whisperer! . Best Day Ever!❤️ .

Copenhagen

Ganske fornøyd med egen balkong i København, grønn te på morgenkvisten i frisk luft og takknemlig for fantastisk fine dager! @juliethomsen_ @julieulven @trimerols, you rock! ❤️ Så fantastisk glad for å ha dere i teamet mitt!

English Turkish