Othersta
  1. Homepage
  2. @hns_cff
Hrvatski nogometni savez (@hns_cff) Instagram Profile Photo

hns_cff

Hrvatski nogometni savez

Službeni Instagram profil Hrvatskog nogometnog saveza 🥈 Croatian Football Federation official Instagram profile

http://www.hns-cff.hr/

+385 12361555

hns@hns-cff.hr

Ulica grada Vukovara 269A Zagreb, Croatia

Hrvatski nogometni savez (@hns_cff) Instagram photos and videos

List of Instagram medias taken by Hrvatski nogometni savez (@hns_cff)

🇭🇷 Nogometaši Hajduka nisu uspjeli obraniti prednost iz prve utakmice prvog pretkola @EuropaLeague protiv Gzira Uniteda (2:0) - u uzvratu na Poljudu Maltežani su pobijedili 3:1 i prošli u drugo pretkolo.

🇭🇷 Splitski Hajduk večeras u uzvratnoj utakmici prvog pretkola @EuropaLeague dočekuje maltešku momčad Gzira United, s prednošću 2:0 iz prvog dvoboja - puno uspjeha! 💪

🎂🎊🎁 Reprezentativni branič Ivan @strinic danas slavi 3⃣2⃣. rođendan - želimo mu prije svega zdravlje te puno sreće i uspjeha!

Kako vam se sviđa @nikefootball majica kojom smo obilježili prvu obljetnicu dočeka Vatrenih? ⁣ 🛍 Majicu možete kupiti na hnswebshop.hr ⁣ ⁣

Knjiga "Ljeto najljepših snova" našla je put i do ruku velikog navijača Vatrenih Pere Petrušića, koji je na sebe tetovirao nagrađivanu fotografiju HNS-ovog službenog fotografa @dragosopta 🇭🇷💭⁣ ⁣ Kako @simevrsaljko2 na zastavi izgleda u obliku tetovaže možete vidjeti na preostalim fotografijama 📷⁣ ⁣ 👕 Na HNS-ovom fotografu možete vidjeti posebnu majicu kojom su HNS i @nikefootball obilježili prvu obljetnicu dočeka Vatrenih, a majicu možete kupiti na internetskoj stranici hnswebshop.hr

🤔 Koja je vaša najljepša uspomena na ovaj nezaboravni, beskrajni dan? / What is your favourite memory from this unforgettable day 🔥

🥈 @daliczlatko: "Svaka osoba koja nam je mahnula, uputila osmijeh i pjevala s nama na nezaboravnom putu od zračne luke do Trga bana Jelačića ispunila nas je nevjerojatnim ponosom jer smo osjećali da smo Hrvatskoj donijeli ono što nam je potrebno – pozitivu, optimizam, zajedništvo."

🥈2⃣1⃣ @domagojvida: "Osjećaji koje smo dobivali tijekom cijelog turnira, a posebno tijekom dočeka koji je bio veličanstven, jednostavno su nezaboravni i te emocije ću pamtiti do kraja života, a sjećanja dijeliti sa svojom djecom i najmilijima. Kao da smo bili u raju na zemlji!"

🥈5⃣ corluka05_14: "Dvanaest godina sam bio u reprezentaciji i prije svakog velikog natjecanja pričao bih s Lukom kako bismo sve dali za jedan veliki rezultat i doček na Trgu, sanjali smo da nas Hrvatska dočeka kao Gorana ili Janicu. I na kraju nam se, evo, san ispunio."

🥈2⃣ @simevrsaljko2: "Taj osjećaj se ne može opisati riječima. To što sam doživio u Zagrebu i Zadru možda nikada neću moći opisati u nekom 'realnom' obliku, ali ću nositi u sebi cijeli život. Da me veseli kada dođu tužni dani."

🥈1⃣8⃣ @anterebic: "Ono što su nam priredili navijači u Zagrebu, Splitu, Omišu i mom Imotskom nisam mogao zamisliti ni u najluđim snovima. Tek kad smo sletjeli u Hrvatsku i uputili se prema Trgu, postao sam svjestan da smo ostvarili nešto veliko."

🥈4⃣ @ivanperisic444: "Ukratko, bilo je neopisivo. Tijekom tih sedam sati vožnje od aerodroma do Trga, vidjeli smo toliko veselih lica, mladih i starijih, da smo postali svjesni kako smo napravili nešto veliko, nešto na što možemo biti ponosni cijeli život. Jednako nevjerojatno bilo je u Splitu, uvijek ću pamtiti taj put iz Kaštela s Hrvatskom mornaricom, i dolazak na prepunu Rivu. Hvala i Zagrebu i Splitu i Omišu i Imotskom i svim ljudima koji su došli u sve gradove pokazati koliko im je značila naša srebrna medalja."

English Turkish